Antonio i Toni Gordillo, del restaurant El Hogar Gallego, protagonitzen el reportatge ‘De pares a fills’ de la revista ‘Cuina‘ de juliol de 2014. “A El Hogar Gallego han encaixat dos estils de cuina. Avui, a la carta, hi conviuen una llagosta, com la que va fer famós el pare [Antonio Gordillo], amb un tàrtar de tonyina Bluefin amb emulsió d’alvocat i caviar de truita, que és una creació del fill [Toni Gordillo]: ‘El resultat és que els clients de sempre no han deixat de venir i, en canvi, han anat descobrint els plats nous'”. El reportatge del director de la revista, Josep Sucarrats, que va visitar el restaurant amb el fotògraf Enrique Marco, explica l’evolució i l’equilibri generacional en un establiment de tres generacions. Pels fogons han passat Sara Bugallo, l’àvia; Antonio Gordillo, el pare; i actualment Toni Gordillo, que ha pres les regnes de la cuina després d’haver passat per El Racó de Can Faves, El Bulli i Les Maisons de Bricourt, entre d’altres.
El reportatge ‘De pares a fills’ conté una recepta, un plat que forma part de l’ADN del restaurant i que ha resistit el pas dels temps exitosament. Llamàntol, turbot, sipions, gambes, escamarlans, llagostins, cloïsses, petxines, navalles i espardenyes conviuen en la ‘Cassoleta de fruits del mar’ que va crear l’Antonio i que manté en Toni. “És un dels millors plats que tenim, un suquet molt natural amb molts animals del mar, tots cuits al punt. Els anem incorporant a la cassola a mesura que es va coent, sobre una base de tomàquet natural, ceba tendra, all i els sucs que desprenen el peix i el marisc. És un plat delicat i amb molt de sabor”, explica Toni Gordillo a ‘Cuina‘.